Допомога від богородчанців бійцям в зоні АТО


У відповідь на звернення спілки учасників АТО на Богородчанщині організували збір матеріально-технічної підтримки учасникам бойових дій на сході України.
Спільними зусиллями небайдужих людей зібрано найнеобхідніші речі на суму майже 65 тис. грн, а саме: пральну машину, медикаменти, засоби гігієни, миючі засоби, мішки для піску, продукти харчування.

До акції долучилася органи місцевого самоврядування району, зокрема, районна рада, Порогівська, Богрівська, Росільнянська, Глибоківська, Марківська, Яблунська, Похівська, Манявська, Монастирчанська, Глибівська, Заберезька, Дзвиняцька, Підгірська, Кричківська, Грабовецька сільські та Солотвинська селищна ради, Богородчанська ЦРЛ та Солотвинська РЛ, управління соціального захисту населення, архівний відділ, управління освіти, молоді та спорту, служба у справах дітей і відділ агропромислового розвитку РДА, територіальний центр соціальних служб, управління Пенсійного фонду в районі, працівники Богородчанського спецагролісгоспу, РЕМу, управління газового господарства.

Окремі слова подяки заслуговують власники магазинів «Гостинний дім», «СВіТ Богородчан», «Дімекс» та самооборони району.