Дорожні конструкції на вулицях Івано-Франківська нерідко спричинюють ДТП


“Острівці безпеки” на проїзджій частині вулиць Івано-Франківська спричинили низку аварій . Нещодавно смертельна ДТП трапилася на Крихівецькій вулиці. В Патрульній поліції нарікають, попри становлені дорожні конструкції немає належних попереджувальних знаків. Причиною аварії стало перевищення швидкості водія легковика.

Міська влада нагадала патрульним, саме правоохоронці погоджують зовнішній вигляд та розташувнаня “острівців безпеки”. В межах іванофранківських вулиць. Однак свої функції такі дорожні конструкцїі не виконують сповна. Оскільки обмеження руху транспорту в населених пунктах – це не поодинокі дії, а комплексний підхід, йдеться у сюжеті Вежі

“Острівець безпеки” на вулиці Івасюка – один з перших в Івано-Франківську. Його форма дещо відрізняється від встановлених стандартів. Проте ця ділянка дороги підлягає капремонтові.

В Івано-Франківську налічується з десяток “острівців безпеки”. Їхня довжина має становити не менше 2-х метрів, а довжина – 8 метрів. Такі дорожні тротуари можуть облаштовуватися на розділовій смузі. Або шляхом звуження смуг руху до 3-х метрів і вигину осі смуги руху.