Дотепна інтерпретація мультфільму "Як козаки медицину випробовували"


У 2017 славетна трійця козаків з легендарного мультфільму "Як козаки…" Грай, Око та Тур зіштовхнулися з викликом, з яким до цього ніколи не мали справу, – з українською медициною.

Винахідливі козаки випробують на собі все нове, що запроваджується в сучасній українській системі охорони здоров’я. Про це повідомляє прес-офіс проекту "Програма комунікації реформ в Україні", пише УП. Життя.

Трійця випробовує на собі нововведення в медицині, зокрема, користується безкоштовними ліками, лікує членів своїх родин та відвідує лікарні в різних регіонах України.

 ІНФОГРАФІКА

Медіа-кампанія за участі персонажів легендарного мультфільмувключатиме створення відео-роликів, радіо-роликів та дотепних коміксів для друкованих ЗМІ та Інтернет-медіа.

Автори розраховують, що образи, знайомі українському народу вже 50 років, додадуть емоційного забарвлення та довіри до поточних змін у соціальній сфері.

Серія інфографік "Як козаки медицину випробовували" - частина комунікаційної кампанії проекту "Програма комунікації реформ в Україні", покликаної  привернути увагу широкої громадськості до змін у медицині.