Друга ліга: Сьогодні "Прикарпаття" прийматиме "Полісся"


Сьогодні, 31 серпня свій черговий матч у Другій лізі проведе івано-франківське "Прикарпаття". Цього разу підопічні Володимира Ковалюка випробують на міцність житомирське "Полісся".

Ще минулого тижня "Прикарпаття" увійшло у "єврокубковий" графік - команда проводить по два поєдинки за "семиденку". І поки все йде якнайкраще, адже у стартових двох матчах вже згаданого графіку франківці обіграли хмельницьке "Поділля" (3:1) та продовжили свій хід у кубку, обігравши тернопільську "Ниву" (2:0). Далі на франківську команду, окрім, власне, сьогоднішньої гри проти "Полісся", очікують вояжі до Тернополя та Вінниці, а також домашній матч супроти білоцерківського "Арсеналу-Київщини". Чи впораються з таким графіком наші футболісти - покаже час, пише прес-служба клубу.

Житомирське "Полісся" - новачок на карті професійного футболу України. У 2016 році у столиці українського Полісся заснували Муніципальний футбольний клуб "Житомир", що стартував у розіграші аматорського чемпіонату України. Пройшовши сито двох чемпіонатів ААФУ, житомиряни змінили назву на "Полісся" та успішно пройшли атестацію для участі у Другій професійній лізі. Старт у турнірі професіоналів виявився не надто вдалим - розгромна поразка у домашньому матчі супроти вінницької "Ниви-В" (0:4) зіпсувала настрій фанатам з Житомира.

Минулої середи обидві команди провели поєдинки у другому попередньому раунді кубка України. Та якщо "Прикарпаття" зуміло дотиснути тернопільську "Ниву", то житомиряни дещо несподівано зазнали поразки від аматорського клубу СКК "Демня" - 0:1.

У зв'язку з проведенням заходів на стадіоні "Рух", матч відбудеться у понеділок, 31 липня. Початок гри о 18:00.