Друга спроба: коли Ryanair почне літати в Україну


Уже восени поточного року ірландська бюджетна авіакомпанія Ryanair планує почати перельоти в аеропорти України.

Таке припущення в бесіді з журналістом польського видання Fly4free озвучив член правління Ryanair Юліуш Коморек. «На схід від Польщі є країна. Звичайно, це Україна», - зазначив Коморек у відповідь на поставлене запитання про те, на ринок якої держави компанія має намір вийти в найближчій перспективі, пише business.ua

При цьому він погодився з заявою міністра інфраструктури України Володимира Омеляна щодо того, що польоти почнуться саме восени цього року. У той же час, рейси передбачається, що рейси будуть проводитися з київських та львівського аеропортів. «Мова йде про справжню дату, і я хочу сподіватися, що так і буде. Зараз триває обговорення деталей », - пояснив представник Ryanair.

Місяць тому керівник Мінінфраструктури України Володимир Омелян в інтерв'ю одному з телеканалів повідомив, що переговорний процес з ірландським авіаперевізником вийшов на фінальну стадію. «Ми знаходимося на останньому етапі переговорів з Ryanair, і в порівнянні з минулим роком ніяких поступок з боку України в порівнянні з торішніми позиціями не було», - сказав чиновник.