Два кандидати змагаються за крісло очільника "Дністровського ландшафтного парку"


Сьогодні, 15 лютого на засіданні екологічної комісії депутати розглянули кандидатури на посаду директора КП "Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича".

За словами голови комісії, до обласної ради надійшли дві кандидатури на зайняття цієї посади. Першим кандидатом є висуванець від фракції "Самопомочі", депутат облради Богдан Станіславський. Другим кандидатом є самовисуванець Ігор Шумега. 

Члени комісії вирішили перш за все заслухати презентації кандидатів та їх бачення розвитку парку, а тоді вирішуваьи чию кандидатуру рекомендувати на сесію.

Проте Станіславський пояснив, що не готовий виступати адже ще не було засідання фракції, на якій буде прийняте остаточне рішення щодо підтримки його кандидатури.

Другий претендент був трішки балакучішим і розповів про свій життєвий шлях і досвід. За словами Шумеги, у нього дві вищі освіти, працював головою районної адміністрації, був депутатом трьох скликань. Проте представити своє бачення розвитку парку теж не був готовий.

Тож комісія прийняла рішення заслухати презентації кандидатів на наступному засіданні і вже тоді рекомендувати кандидатуру когось з них на засіданння сесії.