Дванадцять жінок поділяться з франківцями власними історіями успіху


"TEDx Івано-Франківськ Women" пройде в нашому місті вже наприкінці жовтня. Цьгоріч у травні організаторам вдалось отримати ліцензію на проведення чергової конференції TEDx.

На цей раз захід пройде у новому для Івано-Франківська форматі, де спікерами стануть виключно жінки. Загалом своїми історіями поділяться 12 відомих жінок з різних куточків України, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Наразі організатори тримають їхні імена в секреті. Втім, заради інтриги називають трьох перших спікерів. Це відома етнодизайнерка Любця Чернікова, керівник IT-чемпіонату розробників UA Web Challenge, співзасновниця SMM.Football та школи інтернет маркетингу EMPO Євгенія Малик, а також генеральний директор центру підприємництва Startup Ukraimne, засновниця Selfmade Woman Communit, авторка конференції Enterpreholic та бізнес-табору Made In Ukraine Анна Петрова.

"Ми намагались обрати спікерів з різних сфер, тож конференція буде цікаво широкому колу слухачів. Це жінки, що добились успіху у бізнесі, громадській діяльності, журналістиці, IT, музиці, арт-терапії, тощо. Варто зазначити, це перша конференція "TEDx Women" в Україні", - каже ліцензіат проекту Христина Вінтонів.

Вінтонів переконана, що історії спікерів зламають стереотипи та допоможуть по-новому побачити феномен сучасної активної жінки.

За словами одного із організаторів Олега Регуша, квитки на подію можна придбати на сайті tedxwomen.if.ua вже від сьогодні. Проходитиме конференція 29 жовтня в івано-франківській обласній філармонії.