Дві автівки та дровітня горіли на Прикарпатті


За минулу добу в області зареєстровано вісім пожеж. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Зокрема, 4 листопада о 13.26 на вулиці Шухевича в Городенці трапилась пожежа автомобіля ВАЗ 2106 в гаражі на подвір’ї приватного господарства. Вогнем знищено автомобіль та пошкоджено перекриття гаражу на площі 12 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – встановлюється.

О 21.17 в Городенківському районі між селами Стрільче та Городниця трапилась пожежа автомобіля Шкода Октавія. Вогнем знищено моторний відсік та передні колеса автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

5 листопада о 01.17 в селі Татарів загорілось приміщення прокату лижного спорядження “Dzvin-Ski”. Вогнем пошкоджено дерев’яні елементи стін на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

А о 03.00 год.  в Сулуків Долинського району трапилась пожежа надвірної споруди (дровітня). Вогнем знищено дерев’яну споруду на площі 12 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – встановлюється.

Окрім того,івано-франківські рятувальники чотири рази виїжджали гасити пожежі ліфтів.