Двоє мешканців Прикарпаття вкрали з новобудови електроінструменти


Співробітники Тисменицького відділу поліції оперативно розкрили крадіжку господарського інвентарю (електроінструментів) з новобудови в селі Ганусівка.

До Тисменицького відділу поліції звернувся 49-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що з приміщення новобудови невідомі особи вчинили крадіжку господарського інвентарю, зокрема торцевої електропили, електроболгарки, електроперфоратора тощо, пише прес-служба обласного управління Нацполіції.

Виїздом на місце події поліцейських встановлено, що зловмисники відчинили металопластикове вікно шляхом його відтискання, проникли в приміщення новобудови, звідки викрали вказані електроінструменти, які за короткий проміжок часу встигли реалізувати.

В ході оперативно-пошукових заходів зловмисників з’ясовано причетність до крадіжки раніше судимих за скоєння майнових злочинів 34 та 31-річних жителів Тисменицького району.

Зараз підозрюваних перевіряють на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.