Двоє прикарпатців допилися до виклику поліції охорони


Цими вихідними близько 11.00 години вечора на централізований пульт Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваному кафе. На місце події негайно було направлено наряд групи реагування.

Прибувши за адресою спрацювання, правоохоронці побачили двох чоловіків з ознаками алкогольного сп’яніння, які лежали на підлозі даного закладу.  За словами бармена закладу, чоловіки відпочивали у кафе кілька годин поспіль при чому випивали спиртне, а згодом коли прийшов час розрахуватись вони не змогли навіть підвестися уже із-за столу.

Працівники закладу спочатку самотужки намагались позбутись «горе-клієнтів», на що отримали нецензурну лайку та погрози в свою сторону.  Даних осіб було затримано правоохоронцями.

Також в кафе було викликано слідчо-оперативну групу відділку поліції, за вказівкою якої затриманих доставлено в медичний заклад для з’ясування рівня алкогольного сп’яніння, а згодом і в відділок поліції – для надання пояснень за даним фактом та винесення відповідного процесуального рішення.