Двоє прикарпатців намагалися поцупити у військових металевий дріт


18 лютого, в ході комплексу профілактичних заходів на території м. Коломия працівниками поліції, спільно із військовослужбовцями затримано на «гарячому» двох чоловіків, які намагалися вчинити крадіжку з території військової частини.

Як було встановлено, 41 та 42-річні коломияни незаконно проникли на територію місцевої військової частини, звідки намагалися викрасти бухту металевого дроту, але вчасно були викриті та затримані правоохоронцями.

Відносно правопорушників розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин є закінченим), ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Проводиться слідство. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області