Двоє школярів відгамселили одне одного на очах десятків очевидців


Коли сила є, а розуму ще бракує. На Прикарпатті двоє школярів відгамселили одне одного на очах десятків очевидців. Шестикласник проти…п'ятикласника . Це відео, як учні однієї із Болехівских шкіл, лупцюють одне одного. Стосунки з'ясовували на задвірках школи. Інцидент трапився під час великої перерви.

Кулачний бій черговий педагог навіть не помітив. «Махач» завершився лише з дзвінком на урок. Тоді школярі розбіглися по класах. Поєдинок хтось з очевидців відзняв на мобільний телефон. І лише коли ролик з’явився в мережі, педагоги за голови схопились. Розбишак вчителі впізнали одразу. Причину поєдинку з’ясували теж, інформує ТРК ВЕЖА.

Черговий вчитель під час великої перерви перебував на подвір’ї школи. Але бійки, запевняє директор , не бачив.

Жодних травм ніхто з учасників інциденту не отримав. Ці діти, каже шкільний психолог, взагалі не конфліктні. Обоє відвідують гурток з боротьби.

Майже 5 тисяч переглядів учнівських розбірок в маленькому Болехові. І це лише за кілька днів. Хто оприлюднив відео педагоги уже з’ясували. Ім’я 15-го підлітка не називають. Але, запевняють, з хлопцем уже поговорити. Відео зі свого ютуб-каналу він видалив.

Ролик шкільної бійки переглянув і відомий місцевий блогер. Каже, – з такими відео автору безумовно “світять” проблеми.

Проблеми обіцяють і в місцевому управління освіти. Тут кажуть, уже призначена службова перевірка. Черговий вчитель, який не побачив бійку, уже має суворе попередження. По шапці отримали й інші педагоги.

Заяву до поліції ніхто з учасників конфлікту не подавав. До медиків – теж не звертались. Самі ж герої ролика уже помирилися/ І воліють забути про інцидент.