Двоє зіркових прикарпатців змагаються за звання найкрасивіших


Щорічна номінація «Viva! Найкрасивіші» була ініційована журналом про відомих людей «Viva!» у 2005 році.

X ювілейна церемонія «Viva! Найкрасивіші» відбудеться 02 лютого 2018 року.

В рамках цієї грандіозної події будуть названі імена людей, що творять красу життя в Україні за версією читачів журналу Viva! та сайту viva.ua. Традиційно, перед концертом, зірки шоу-бізнесу та відомі особистості пройдуть по червоній доріжці. У концертній програмі десятої церемонії приймуть участь відомі українські виконавці.

Цьогоріч на звання найкрасивішої жінки претендує відома франківська акторка Ірма Вітовська, інформує Бліц-Інфо.

Одна з найяскравіших актрис українського театру. Воістину, цій жінці підвладно зіграти все: від драматичних ролей до комедійних, в яких сповна проявляється її неабиякий комічний талант. Ірма не боїться експериментів: виступила продюсером амбітного театрального проекту «Афродизіак». Активна учасниця благодійних акцій. На спектаклі за її участю, такі, як «Сталкер», «Різанина», «Оскар і Рожева дама», квитки розкуповуються миттєво. Виховує сина Ореста, щаслива в шлюбі з бізнесменом Віталієм Ванцою.

У номініції чоловіки, за звання накрасивішого змагається відомий прикарпатець Юрій Горбунов.

Телеглядачі люблять його як ведучого проектів «Голос країни» та «Голос країни. Діти», кіномани – за «Останнього москаля», театрали йдуть дивитися Горбунова в антрепризах. Очевидно: Юрій - трудоголік, людина, віддана професії, без нього рідко обходиться який-небудь цікавий проект. Але всі ці іпостасі відійшли на другий план у порівнянні з новим образом Юрія - люблячого чоловіка Катерини Осадчої й найніжнішого батька маленького Ванечки, який народився на початку 2017 року.