Двох мешканців Калуша підозрюють у крадіжці чавунних батарей


Сума викраденого становить близько 2000 гривень. Зловмисники з квартири викрали 8 секцій батарей.

До Калуського відділу поліції звернувся 57-річний місцевий мешканець та повідомив правоохоронцям про те, що невідомі з приміщення його квартири скоїли крадіжку чавунних батарей, пише прес-служба Нацполіції.

В ході слідчих (розшукових) дій правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні 27 та 52-річного віку чоловіки, раніше судимі за майнові злочини, місцеві мешканці. Як було з’ясовано, один із зловмисників проживав в потерпілого в квартирі. Коли заявника не було вдома, чоловік запросив свого товариша для розпивання спиртного. Коли закінчилась випивка, пояснили зловмисники, а грошей на її продовження в них не було, вони вирішили викрасти з квартири батареї. Здали їх в пункт прийому металобрухту, а за виручені кошти в сумі 400 гривень, купили випивку та закуску.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України.

Тож, шановні громадяни, будьте обережні! Поцікавтеся у знайомих інформацією про осіб, яким Ви довіряєте ключі від свого помешкання, щоб не потрапити у неприємні ситуації!