Двох австралійців найняли для сексуальної фантазії зі шваброю, але вони переплутали будинок


За послугу виконавцям пообіцяли заплатити 3,3 тисячі доларів.

У Новому Південному Уельсі двоє чоловіків, озброєні шваброю і мачете, приїхали за викликом клієнта для втілення його сексуальної фантазії, однак помилилися будинком і налякали господаря. Одного з них в результаті виправдали у справі про проникнення в житло зі зброєю. Про це пише УНІАН з посиланням на BBC News.

Зазначається, що житель міста Гріффіт найняв двох чоловіків у фейсбуці - він хотів, щоб ті приїхали, увійшли до нього в будинок, зв'язали в одній білизні та полоскотали шваброю. За послугу австралієць пообіцяв 3,3 тисячі доларів. Потім замовник переїхав в інший будинок на відстані 50 кілометрів від старого, але виконавців не попередив. У ранній ранок передбачуваної зустрічі господар будинку, в якому колись жив замовник, помітив на кухні світло і подумав, що до нього на каву заглянув приятель. Чоловік продовжував знаходитися в спальні з вимкненим світлом і в масці від хропіння. В наступний момент він побачив двох чоловіків, які називали його чужим ім'ям. Коли світло загорілося, господар будинку помітив, що над ним схилилися невідомі з мачете і шваброю.

Виконавці зрозуміли свою помилку, вибачилися, потиснули руку господареві будинку і відправилися за правильною адресою. Там їх зустрів замовник, попросив залишити мачете в машині і запросив зайти. Замовник приготував гостям сніданок, а потім приїхала поліція і заарештувала їх за незаконне проникнення в житло зі зброєю.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!