Дискусія «Енергоефективність: сучасний тренд чи необхідність?»


Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує на дискусійний клуб «Енергоефективність: сучасний тренд чи необхідність?», що почнеться 28 лютого о 14:00 у готелі «Станіславів» (Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 7).

Енергоефективність, електрокари, сонячні батареї – привілеї та забаганки багатіїв? Енергозбереження – це стратегічні інвестиції чи мрія наївної людини? Як бути енергоефективними сім’ям з малим бюджетом? Ці та інші питання обговорюватимуть гості дискусійного клубу. 

Учасники:
• Никорак Зіновій, начальник відділу Енергозбереження та екології виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради;
• Ігор Сусяк, бізнесмен, громадський активіст, один з координаторів платформи «Тепле Місто», займається розвитком використання альтернативних джерел енергії, пропагандує використання електрокарів. Засновник СІНТ-Мастер та «Forward Technologies»;
• Любомир Никируй, професор, кандидат фізико-математичних наук, доцент, Директор проекту наукової програми НАТО «Наука заради миру та безпеки»: Thermoelectric Materials and Devices for Energy Saving and Security Increase», займається розробкою нових енергоефективних систем.
• Максим Карпаш, прорфесор, доктор технічних наук, директор НДІ НГЕ і Е, ІФНТУНГ, Кафедра енергетичного менеджменту та технічної діагностики.

Для участі у дискусійному клубі, зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням: http://euroquiz.org.ua/discussion-clubs.

Дискусійний клуб проводиться в рамках інформаційного проекту «ЄС: вибір української молоді», який спрямований на поширення інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України. Цього року особлива увага буде приділена темам енергоефективності та енергозбереження. Детальніше про проект можна дізнатися на сайті www.euroquiz.org.ua
За додатковою інформацією пишіть на e-mail ask@euroquiz.org.ua.