Єфремов: не знаю "тітушок", звозимо людей для порядку та охорони


Партія регіонів не причетна до допуску молодих людей спортивної зовнішності на територію Верховної Ради.

Про це повідомив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час брифінгу в парламенті.

"Ми тільки сьогодні вранці прийняли рішення, що ми будемо проводити мітинги тут, щоб нашу точку зору в Києві було чути", - сказав він.

"Ще наші прихильники, люди під'їжджають тільки на цей мітинг. Але є люди, які забезпечують порядок, забезпечують охорону. Ми спеціально їх привезли, для того, щоб не було ніяких провокацій. Тому, що завжди виникають ті, у кого є бажання розпалити багаття, зробити якусь провокацію", - додав депутат.

При цьому Єфремов заявив, що йому невідомо хто такі "тітушки", відповідаючи на питання, хто завів молодих людей спортивної зовнішності на територію Верховної Ради.

"Ви знаєте, я не знаю, хто такі "тітушки"... Я, коли виник відповідний рух в сесійній залі, думав, що готується чергова провокація. Ми ніяких дій не припускали робити в цій ситуації. По Києву сьогодні ходять тисячі спортивних людей, самих різноманітних, по вулицях міста Києва. Хто, кого, куди приводить, я не знаю", - зазначив він.

На уточнююче запитання, як вони потрапили на режимну територію, регіонал сказав: "Значить потрібно поставити запитання охороні: Що це за люди? І які функції вони тут виконували? Може це працівники правоохоронних органів, які переодягнені в цивільний одяг. Я не знаю, хто це, але те, що наша фракція і партія не має ніякого відношення до цього, це факт".

Українська правда