Екологічна комісія облради


23 травня о 12-00 год., 500 каб. відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування

1. Про проект рішення обласної ради "Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 "Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році" (зі змінами)".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

2. Про проект рішення обласної ради "Про фінансування природоохоронних заходів за рахунок понадпланових надходжень до обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у І кварталі 2017 року".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

3. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання публічному акціонерному товариству "Укргазвидобування" у користування ділянки надр (Шепотська площа)".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

4. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання публічному акціонерному товариству "Укргазвидобування" у користування ділянки надр (Добротівська площа)".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

5. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання публічному акціонерному товариству "Укргазвидобування" у користування ділянки надр (Верховинська площа)".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

6. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання публічному акціонерному товариству "Укргазвидобування" у користування ділянки надр (Лусковецька площа)".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

7. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання публічному акціонерному товариству "Укргазвидобування" у користування ділянки надр (Осмолодівська площа)".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

8. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання публічному акціонерному товариству "Укргазвидобування" у користування ділянки надр (Млинівська площа)".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

9. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання товариству з обмеженою відповідальністю "ПАРІ" у користування ділянки надр".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

10. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання приватному акціонерному товариству “Газінвест” у користування ділянки надр (Чеканська площа)".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

11. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання приватному акціонерному товариству “Газінвест” у користування ділянки надр (Ключівська площа)".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

12. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання Івано-Франківському національному технічному університету нафти і газу у користування ділянки надр".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

13. Про проект рішення обласної ради "Про надання товариству з додатковою відповідальністю "Рогатинпісок" гірничого відводу для розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

14. Про проект рішення обласної ради "Про переоформлення товариству з додатковою відповідальністю "Рогатинпісок" акта про надання гірничого відводу для розробки Стратинського родовища піску".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

15. Про проект рішення обласної ради "Про призначення директора обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради "Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича".

16. Про загострення екологічних проблем на території м. Бурштина та Галицького району Івано-Франківської області в зв'язку з невиконанням ТОВ "ДТЕК" зобов'язань відповідно до інвестиційного договору як складової договору купівлі-продажу державного майна ПАТ "Західенерго".