Екологічна комісія облради


5 вересня о 15 год. відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористуваня (каб. 510 ОР);

1. Про проект рішення обласної ради "Про внесення змін до рішення обласної ради від 30.06.2017. № 534-16/2017 "Про фінансування природоохоронних заходів за рахунок понадпланових річних надходжень у 2017 році до обласного фонду охорони навколишнього природного середовища".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

2. Про проект рішення обласної ради "Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 "Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році" (зі змінами).

Доповідає: Андрій Пліхтяк

 

3. Про проект рішення обласної ради "Про внесення змін до рішення обласної ради від 25.12.2015. № 59-2/2015 "Про Обласну програму охорони навколишнього природного середовища до 2020 року" (зі змінами).

Доповідає: Андрій Пліхтяк

 

4. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, нафти, газу природного Джурівської площі шляхом продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

 

5. Про проект рішення обласної ради "Про погодження надання у користування ділянки надр з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) нафти, газу природного, конденсату Східно-Космацької площі шляхом продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

 

6. Про проект рішення обласної ради "Про надання Городенківському товариству з обмеженою відповідальністю "Шляхбудіндустрія" гірничого відводу для промислової розробки Городенківського родовища вапняків".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

 

7. Про проект рішення обласної ради "Про надання товариству з додатковою відповідальністю "Рогатинпісок" гірничого відводу для розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

 

8. Про проект рішення обласної ради "Про переоформлення товариству з додатковою відповідальністю "Рогатинпісок" акта про надання гірничого відводу для розробки Стратинського родовища піску".

Доповідає: Андрій Пліхтяк

 

9. Про проект рішення обласної ради "Про концепцію стратегічного розвитку обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради "Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича".

Доповідає: Михайло Ковтун

 

10. Про проект рішення обласної ради "Про затвердження Положення про Дністровський регіональний ландшафтний парк".

Доповідає: Михайло Ковтун

 

11. Про спільне розпорядження обласної державної адміністрації та обласної ради від 11.07.2017. № 386/590-р "Про внесення змін до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 11.05.2017 року № 245/396-р".

 

12. Різне. Розгляд листів та звернень.