Екс-директорка "Галичини" Ольга Бабій засвітилась на партійному з'їзді "ВОЛІ"


Минулого тижня в Івано-Франківську відбувся форум партії "ВОЛЯ", куди з'їхались партійці з усієї області.

На заході відбулася презентація ідеології політичної сили, а також було підбито підсумки діяльності депутатів партії в місцевих радах Прикарпаття.

Що цікаво, серед присутніх на заході виявилося чимало знакових на Прикарпатті особистостей. Зокрема, у відеоролику, поширеному політичною силою в соціальних мережах на правах реклами, увага телеоператора неодноразово акцентувалась на тепер уже екс-генеральному директору ОТБ «Галичина» Ользі Бабій.

Це досить цікавий факт, адже на збори «людей Волі» Ольга Бабій завітала, попри те, що на останніх місцевих виборах балотувалась до обласної ради від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Втім, тоді депутатом обласної ради так і не стала. А відтак, у світлі можливих перевиборів до Верховної Ради України, про що все частіше твердять політичні експерти, поява Ольги Бабій на форумі «Волі» може свідчити про ймовірність її участі на одному з округів.

В той же час у коментарі кореспонденту Бліц-Інфо Ольга Бабій запевнила, що на партійному з'їзді "ВОЛІ" вона була виключно як гість.

"Я їх привітала, як привітала б будь-кого іншого. Мені приємно, що вони мене запросили на цей Форум. Оскільки я веду програми, то нічого дивного в цьому немає", - пояснила Бабій.

Зауважимо також, що політичну орієнтацію Ольга Бабій змінювала не один раз. На зорі Незалежності Ольга Бабій була в складі "Народного руху", згодом перейшла до лав партії "Наша Україна", у 2002 році балотувалась до обласної ради як член партії «Солідарність жінок України», а після Революції Гідності балотувалася на місцевих виборах від БПП «Солідарність».