Екс-очільник прикарпатських радикалів подає до суду на Ляшка


Віднедавна колишній голова Івано-Франківського обласного осередку Радикальної партії Тарас Присяжнюк готує судовий позов на керівництво партії.

Про це Присяжнюк розповів у листі на редакційну пошту Бліц-Інфо, пояснивши, чому їхні шляхи з Ляшком розійшлися.

"Вважаю, що кожній людині властиво помилятися, я—не виключення з цього життєвого правила. Є багато позитивних рис  в  Радикальній партії, але й негативні, на жаль, переважають і кожен, очевидно, здогадується, що я саме маю на увазі.  Призначення нового керівника обласного партійного осередку є  прикладом, як  все купляється і продається. Не такі ж і чесні ці борці за простий люд, як ви думаєте.   Я не сперечаюсь, що за час мого головування в області ми показали найгірший результат, але всьому свій час, і я переконаний, що можливо на наступні вибори ми показали б на усю Україну найкращий результат. Проте можливості цього зробити моїй команді не дали, призначивши нового «про олігархічного» уродженця нашої області – Миколу Б.", - каже екс-радикал.

Тож Тарас Присяжнюк має намір підготувати судовий позов на керівництво партії, "щоб довести на всю Україну хто є хто і як не потрібно поводитися з людьми в політиці". Окрім того, екс-радикал вирішив підписати контракт з  ЗСУ та піти служити в АТО. Мовляв, аби довести, що для нього не було головним дорватися до владного корита.

Нагадаємо, напередодні очільник прикарпатських радикалів покинув партію через "розпродаж" посад.