Фан-сектор для вболівальників на "Русі" помістять у клітку


Управління капітального будівництва провело тендер на роботи з виготовлення та встановлення огорожі для гостьового фан–сектора південної трибуни.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, інформує кореспондентка Бліц-Інфо. Очікувана вартість закупівлі склала 293 000 гривень.

У торгах взяли участь три учасники: ФОП "Безтільний Василь Іванович" з пропозицією 242 600 гривень, ФОП «Паркулаб Оксана Богданівна» 242 500 гривень та ТОВ Інженерно-виробничий центр "Європрилад" - 242 400 гривень.

Однак найнижчу пропозицію відхилили як таку, що не відповідає умовам тендерної документації. Відтак договір уклади з ФОП «Паркулаб Оксана Богданівна».

Виконати всі роботи переможець повинен до 31 серпня.

Нагадаємо, під час матчу між «Прикарпаттям» та львівськими «Карпатами»  львівські фанати з піротехнікою прорвалися на поле. Відразу після цього матч зупинили. Після чого заступник начальника відділу Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш неодноразово наголошував на тому, що місця для наших і вболівальників гостей мають бути належно облаштовані клітками.