Фільм військового репортера з Івано-Франківська Руслана Ганущака "Два дні в Іловайську" переклали польською і показали у Варшаві


Прем'єру, що її провели в столиці Польщі активісти Громадянського Корпусу полку "Азов", присвятили Дню Соборності України.

22 січня, в День Соборності України, активісти Громадянського Корпусу полку "Азов" у Варшаві організували прем'єру фільму військового репортера Руслана Ганущака "Два дні в Іловайську", пише ГК.

Незважаючи на погану погоду, зал був настільки заповнений людьми, що декому довелось дивитись фільм стоячи. Захід почався з Молитви українського націоналіста. Завершенням події було вшанування полеглих героїв хвилиною мовчання.

Стосовно фільму надходили різноманітні пропозиції і коментарі, багато людей вважають, що він повинен бути перекладений кількома мовами і поширюватись за кордоном, де люди ще не прийшли до усвідомлення того, що діється в Україні.

Поляки вважають, що перемовини про територіальну цілісність України не повинні обговорюватись ні з окупантом України, ні з боягузливим Заходом.