Фірма Бахматюка судиться з фірмою обласного депутата Книшука за землю


Коломийським відділом поліції у квітні 2017 року відкрито кримінальне впровадження №12017090180000374 за ст.358 ч.1, а саме підроблення документів.

«До Коломийського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області звернулися представники ТОВ «Райз-Прикарпаття» та ТОВ «Прут-генетик» вказавши, що кожне із даних підприємств намагається реалізувати своє право користування земельними ділянками розміщеними в адміністративних межах с. Остапківці Коломийського району на підставі підроблених договорів оренди», – йдеться у витягу з кримінального провадження.

Як зазначає Вільне.Info, фірма «Райз-Прикарпаття» входить до в групу компаній “Укрлендфармінг” Олега Бахматюка. Власниками «Райз-Прикарпаття» є ТОВ «Виробниче підприємство «Зелена хвиля» та ТОВ «Управлінське товариство «Укрлендфармінг», а кінцевим бенефіціарним власником є Олег Бахматюк.

Сама ж фірма зареєстрована в м.Тисмениця Івано-Франківській області.

Основним видом діяльності фірми «Райз-Прикарпаття» є вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

Фірма «Прут-генетик» зареєстрована в с.Перерів Коломийського району і також займається вирощування зернових культур.

Власниками фірми «Прут-генетик» є ряд фірм – агрофірма «Прут», фермерське господарство «Прометей», «КВС» та Петро Книшук. Петро Книшук є обласним депутатом Івано-Франківської ради від «Батьківщини» та одночасно головою Матеївецькою  ОТГ.

Керівником агрофірми «Прут-генетик» є дочка Петра Книшука Світлана.

Власниками фірми «Прометей» та «КВС» є родина Книшуків.