ФК "Прикарпаття" розпочало перший матч у новому сезоні з поразки


Вчора, на стадіоні "Рух" ФК "Прикарпаття" розпочало виступи у чемпіонаті України серед команд Другої ліги сезону 2017/18 років.

Першим суперником прикарпатських футболістів став "Агробізнес" (Волочиськ, Хмельницька область), пише sport.if.ua

До цього матчу команди підійшли в хорошому настрої. Обидва суперники у Кубку України подолали перший етап. Та й належну підготовку проведено, планомірно та виважено підсилено склад. Перед "Прикарпаття" взагалі поставлено амбітне завдання - перша ліга.

"Агробізнес", який завітав до Івано-Франківська у статусі аматорського чемпіона України, виправдав очікування. Команда відіграла так, як і мала - уважна гра в захисті, швидкий перехід з оборони в атаку, реалізація моментів.

Команда Володимира Ковалюка з перших хвилин гри якось неприємно здивувала. "Прикарпаття" дуже повільно рухалося, багато браку в центрі поля не дозволяло навіть наблизитися до воріт гостей. Ще й одна із перших атак "Агробізнесу" завершилась голом. 

На щастя, до перерви Ігор Худоб'як рахунок зрівняв. Здавалося, в другому таймі всі виправиться, команда господарів заграє. Та мало що змінилося. Суперники дуже швидко обмінялся голами, які стали причиною помилок оборони.

Далі "Прикарпаття", відчувши можливість переломити хід поєдинку, кинулось вперед. Навіть щось почало вдаватися, створювалися моменти. Не вистачило фарту. Та на 67-ій хвилині кращий бомбардир гостей Микола Темнюк втретє вивів "Агробізнес" вперед. Цього разу вже не відігралися. Натомість пропустили ще двічі.

Підсумовуючи враження від гри, слід виділити жахливу гру в обороні. Господарями штрафного майданчика "Прикарпаття" були футболісти з Волочиська. Практично кожен удар у рамку воріт завершився голом. 

Голи: 0:1 - Груша (12), 1:1 - Худоб'як (40), 1:2 - Груша (52), 2:2 - Кузьмин (55), 2:3 - Темнюк (67), 2:4 - Семенець (89), 2:5 - Груша (90+2).

Наступну свою гру в чемпіонаті "Прикарпаття" зіграє за тиждень у Хмельницькому. А 30-го липня підопічні Володимира Ковалюка прийматимуть житомирське "Полісся".