Фортеця біля хрущівки та інші диво-балкони Калуша


Для більшості українців балкон давно перестав бути місцем, де можна просто посидіти за чашкою чаю та книгою в руках.

Для нас — це місце збору всякого мотлоху, можливість збільшити житлову площу. Інколи — проявити свої архітектурні та естетичні смаки, пише KalushNews.City 

Балкон-фортеця

У вас квартира на першому поверсі? Збільшуйте її площу балконом-прибудовою. Так думає багато калушан. Наскільки це законно — інше питання. У даному випадку власник квартири ну дуже покреативив. Це не просто добудований прямокутник, а ціла башта фортеці.

Балкон — домовся з сусідом

Як збільшити площу квартири на другому поверсі? Цей власник прийняв мудре рішення — домовився з сусідом знизу. Вийшов ідеальний тандем. По суті, добудували майже ще по одній квартирі.

Замість двох — один суцільний

Очевидно, власники квартири вирішили не обмежуватися  двома невеликими балконами. Їхнє об’єднання для них — ідеальне рішення. І місця більше, і коридор збоку. Правда, зовні балкон одним цілим не виглядає.

Я люблю арки

Цей балкон у центрі міста зразу ж привертає увагу. Власник вирішив урізноманітнити непривабливу хрущівку своїм архітектурним рішенням. Балкон з арками точно додав фарб будинку. Наскільки це естетично — судити вам.

Якщо знизу магазин, як не скористатися

Такі балкони у Калуші зустрічаються часто. По суті, це другий поверх багатоповерхівки, але без балкону. Перший — це магазини, які випирають вперед будинку. От дах цих магазинів й використовують для будівництва на них своїх балконів. А чому б і ні?