Форум «Принципи перезавантаження міст» пройде в Івано-Франківську


На вихідних, 9-10 грудня в Івано-Франкіську пройде форум «Принципи перезавантаження міст».

Вже не перший рік в Україні спостерігається зростання низової активності за різними напрямками. Загалом країна перебуває у процесі трансформації від радянської, патерналістської моделі до сучасної, яка не повністю визначена.

Активність громадського сектору та бізнесу є однозначно новим важливим інструментом впливу на розвиток міст та процеси в країні. Незважаючи на свою відносну молодість, все більше утворень вибудовують організаційну стійкість, власну філософію та практикують формування мережі взаємопідтримки, ставлячи за мету комплексний, сталий розвиток міст.

Платформа «Тепле Місто» у рамках Форуму ініціює дослідження наявних кращих прикладів, історій успіху та принципів задля обміну досвідом і пошуку нових ефективних форм трансформації суспільства та перезавантаження міст.

Серед учасників Форуму: лідери думок, візіонери, представники громадських організацій, бізнесів, фондів підтримки сектору організацій громадянського суспільства та експерти з різних міст України.

Протягом двох днів учасники Форуму працюватимуть у п’яти панельних дискусіях.

Перший день Форуму, 9 грудня,  відбудеться у приміщенні Івано-Франківської торгово-промислової палати (вул. Т. Цьоклера, 9А). Другий день форуму, 10 грудня, відбудеться у громадському ресторані Urban Space 100. Завершуватиме подію відкрите інтерв’ю із медіаменеджером, співзасновником Hromadske.tv – Зурабом Аласанією.

Серед спікерів Форуму:

  • Євген Бистрицький,  виконавчий директор Міжнародного фонду «Відродження»;
  • Павло Шеремета, менеджер-економіст, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи;
  • Юлія Тичківська, співзасновниця Bendukidze Free Market Center;
  • Володимир Воробей, спеціаліст із регіонального розвитку та розвитку малого бізнесу, директор агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks;
  • Олександр Сушко, політолог, Голова Правління Міжнародного фонду «Відродження»;
  • Марія Насєдкіна, засновниця ініціативи «Дивовижні»;
  • Дмитро Романюк, директор Департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації;
  • Сергій Фіцак, керівник компанії SoftJourn.