Франківчанка дочекалась коханку чоловіка біля перукарні і повиривала їй волосся


Нещодавно Івано-Франківський міський суд виніс вирок для франківчанки, яка вирвала волосся і побила коханку чоловіка.

Так, 30 березня минулого року близько 20:00 год. підозрювана знаходячись біля входу до приміщення перукарні «Класика», що в м. Івано-Франківську по вул. Грушевського, буд. 9, схопила руками за волосся потерпілу та, потягнувши, вирвала його частину. Опісля нанесла декілька ударів руками по обличчю суперниці, чим спричинила їй тілесні ушкодження у вигляді забою з травматичним набряком м'яких тканин, синцем, саднами та подряпиною в ділянках обличчя, подряпини на шиї зліва, що відносяться до легких тілесних ушкоджень та забійної рани в ділянці лівого ока, що відносяться до легких тілесних ушкоджень, які викликали короткочасний розлад здоров'я.

Обвинувачена розповіла, що з жовтня 2015 дізналася про стосунки її чоловіка з потерпілою. В той день вона підійшла до салону та дочекалася, коли постраждала яка працювала там на той час, вийде з салону. У потерпілої в руках був букет квітів і пакунок. Вона запропонувала суперниці відійти в бік для того, щоб поговорити, однак остання почала кричати. У той час, коли потерпіла зігнулася, схопила її руками за волосся та, потягнувши, вирвала його частину.

В той же час обвинувачена вказала, що її другу руку в роті тримала потерпіла. Відпустила волосся в той момент, коли остання відпустила її палець. Після чого, нанесла декілька ударів руками по обличчю потерпілій. У вчиненому щиро розкаялася, не заперечила щодо призначення їй покарання у виді штрафу.

Покази обвинуваченої підтвердили і свідки події. 

Дослідивши зібрані в справі докази та оцінивши їх в своїй сукупності, суд вважає, що вина обвинуваченої у скоєнні інкримінованого їй злочину знайшла своє підтвердження та кваліфікує її дії, як умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я. Тож суд призначив жінці покарання у виді штрафу в розмірі 100 (сто) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що в грошовому виразі становить 1700 ( одна тисяча сімсот) гривень.