Франківчанка намагалась у дитячому візку вивезти з супермаркету товар, не заплативши за нього


До чергової частини місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від керівництва торгового центру про те, що працівники охорони затримали невідому особу, яка намагалася викрасти різного товару на суму близько 1700 гривень.

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події та задокументували факт вчинення крадіжки. Проведеними заходами встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 41-річна франківчанка. Як з’ясувалося, жінка, зайшовши до магазину, вибрала потрібний товар, а саме: дитячий одяг та взуття, солодощі, засоби гігієни та постільну білизну. Помістивши весь товар в дитячий візок, вона намагалась його вивезти з торгового закладу не заплативши, але вчасно була викрита працівниками охорони, які й викликали поліцію, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Крадене вилучено та повернуто.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції цієї статті мінімальне покарання передбачено у вигляді штрафу, а максимальне – позбавлення волі строк до трьох років.