Франківчанка просить небайдужих людей допомогти вилікувати чоловіка


В сім`ю франківчанки Оксани Середюк несподівано прийшла біда. Після важкої операції у її чоловіка дуже погано загоюється рана.

Усі заощадження жінка витратила на операцію та перші капельниці, а попереду ще довге лікування, на яке сім`я грошей не має. У Оксани Середюк на руках залишилось двоє маленьких дітей, які дуже хвилюються за татка і хочуть, щоб він якнайшвидше одужав. 

"Я, схиляючи голову, прошу допомогти моїй сім"ї, точніше моєму чоловікові Рачію Роману Григоровичу. Позавчора його прооперували, діагноз "флегмона лівої стопи", супутні діагноз - цукровий діабет, інсулінозалежний вже 11 років. (інвалід 3-ї групи). Через високий цукор ( від 11 до 28) післяопераційна рана дуже погано загоюється. Це в свою чергу призводить до подальшого нагннивання тканин стопи. Усі мізерні заощадження, що в нас були витрачені на операцію, та перші дві крапельниці, вартість однієї майже 640 гривень. В лікарні він перебуватиме не менше 2 тижнів. В нас двоє діток віком 1,2 та 10 років відповідно. Прошу усіх небайдужих відгукнутися і допомогти хто чим може. Уся моя родина- це мій чоловік, діти та матуся, яка вже на пенсії", - благає Оксана Середюк. 

Реквізити для допомоги:

Номер картки чоловіка: 5168 7572 8069 6420 ( Приватбанк) Рачій Роман Григорович.

Номер картки дружини 4731 2171 1410 2187 (Приватбанк) Середюк Оксана Іванівна.