Франківчанка скаржиться на водія маршрутки, який робить усе, щоб не возити школярів


Нещодавно у Франківську почали активно обговорювати проблему, що водії маршруток не хочуть безкоштовно перевозити школярів.

Франківчанка Ірина Мартинюк поскаржилась у мережі Фейсбук на водія 31 маршрутки, який всіма спрособами намагається не возити школярів.

"В мене запитання по 31-му маршруту. Сьогодні вранці о 7:55 год автобус не зупинився на зупинці біля магазину "Озерянка". Чи не тому що пасажиром був школяр? Писала вже про проблеми з тим маршрутом. Не може дитина йти пішки звідти в ліцей на Юності. Іншого транспорту немає. Щоранку проблема. Інтервал 30 хв. За минулий тиждень два рази з п'яти автобус був не по графіку. А сьогодні взагалі сюрприз - навіщо зупинятись", - розповідає Мартинюк.

Слова Ірини підтвердила ще одна мешканка цього району Наталія Числова.

"Це справді так, цей маршрут завжди не по графіку. Я декілька разів біля маг."Озерянка" чекала і не було його. По інтернету слідкую - їде, їде...пише буде через 5 хв, через 2хв. на даній зупинці, потім дивним чином GPS показує що автобус уже на Новгородській. У нас автобуси - невидимки, проїжджають зупинку, а люди їх не помічають", - пише Числова.