Франківці дякують Електроавтотрансу, що не дав їм замерзнути на зупинках під час свят


Під час різдвяних свят на маршрути не виїхали більшість автобусів, через що франківцям доводилося довго мерзнути на зупинках.

Сьогодні, начальник Управління трнспорту і зв'язку Олег Ганчак повідомив, що перевізників за це оштрафують. 

На відміну від маршрутників, тролейбуси виїхали на лінії і забезпечували перевезення франківців. 

Серед пасажирів це не залишилось непоміченим. Зокрема франківець Мирослав Федорків у Фейсбук подякув колективу КП "Електроавтотранс" ІФ за принциповість та небайдужість.

"За підсумком Різдвяних святкувань хочу щиро подякувати Людям, котрі мерзнули в тролейбусному депо заради того, щоб нам із Вами не доводилось мерзнути на зупинках. Дочекатися потрібної маршрутки було нереально, тому надійність тролейбусів відчувалась як ніколи гостро. А нові ущільнювачі на дверях та пічки в салонах робили поїздку комфортною і відносно теплою навіть у старих Шкодах", - написав Мирослав Федорків.

Таку ж думку підтримують й інші франківці, які прокоментували допис. Зокрема Віктор Ярославович вважає, що тролейбуси основа комунального транспорту, завжди привітні, виховані...

Користувач з ніком Lubko Tor взагалі переконаий, що треба дотискати приватників. Мета - Франківськ перший в Україні з виключно комунальним транспортом! А франківець Михайло Петрів заявив, що виступає за комфортні тролейбуси, а не холодні маршрутки.