Франківці позбулися мобільників поки відпочивали на річці


До Івано-Франківського відділення поліції звернулись двоє місцевих мешканців, які повідомили про те, що, перебуваючи на відпочинку на березі р. Бистриця, у них викрали мобільні телефони.

Провівши низку розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 20-річний житель Коломиї. Як з'ясували поліцейські, перебуваючи на річці, зловмисник помітив залишені речі без нагляду й одразу ж скористався відсутністю його власників, викравши їх.

Після чого, привласнені мобільники вартістю близько 4500 гривень продав, а виручені кошти витратив на своє дозвілля. Крім того, в ході проведення досудового розслідування було встановлено, що молодий чоловік уже вчиняв подібні крадіжки на Коломийщині.

Відомості про ці події було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне молодикові загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство. Інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.