Франківці продовжуть переможну серію у другій лізі. Найкращі моменти матчу


28 квітня, в рамках 27 туру серед команд другої ліги, івано-франківський МФК «Тепловик-Прикарпаття», на полі МСЦ «Рух», приймав кременчуцький «Кремінь».

Вболівальники чекали від господарів продовження переможної домашньої серії з трьох перемог, яку прикарпатські футболісти здобули над суперниками у весняній частині, із загальним рахунком 16-1. Забігаючи наперед, можна відзначити, що вони не розчарувались, пише Репортер.

Перший тайм матчу  пройшов у рівній боротьбі. Суперники обмінялись двома небезпечними моментами біля воріт опонента, але вразити ворота в першій половині матчу жодній з команд так і не вдалось.

Другий тайм розпочався з атак господарів поля, одна з яких на 61 хвилині принесла їм успіх. Свій 22 м’яч в поточній першості забив Ігор Худоб’як, який й надалі очолює перегони бомбардирів у другій лізі.

Після пропущеного м’яча гості намагались уникнути поразки в Івано-Франківську, але Остап Вульчин за захисники зберегли свої ворота «сухими» та довели гру до перемоги. Приємно відзначити, що це вже був третій поспіль домашній матч, в якому господарі поля вберегли свої ворота від пропущених м’ячів.

Наступний матч франківці проведуть у середу, 3 травня, в Одесі, з лідером другої ліги «Жемчужиною».

В зв’язку з тим, що херсонський «Кристал» припинив участь в чемпіонаті  України, гра з МФК «Тепловик-Прикарпаття», який згідно з розкладом мав би відбутись 8 травня – не відбудеться.

На жаль, також не відбудеться  міжнародний товариський матч між МФК «Тепловик- Прикарпаття» та португальською «Брагою», який планувалось провести в рамках святкування дня міста Івано-Франківська.