Франківців кличуть на тренування з нічного орієнтування у Вовчинецьких горах


Організатори перегонів DNEPR Adventure RACE 2018 минулого року обіцяли зробити етап "кваліфікації" на деякі технічні етапи, що можуть зустрітись учасникам.

Тобто до етапу будуть допущені лише команди, що зможуть подолати кваліфікацію. Відповідно вони будуть мати більше шансів на перемогу в змаганнях і більше пригод.

Виходячи з досвіду змагань X-Крим можна передбачити, що це буде П-подібна траса з завданням пройти її за певний час рухаючись технікою SRT. Без достатнього досвіду непідготовленій людині це зробити доволі важко. Тому команда організаторів IF-Race запрошує всіх бажаючих на вечірнє-нічне тренування з проходження П-подібної мотузкової траси ну і плюс тренування з нічного орієнтування на Вовчинецькі Гори.

Тренування проведуть 7-го серпня. Локація буде та сама, що і старт IF-Race 2018 або поруч. Перші старти орієнтування будуть дані з повною темрявою, а старти на П-подібній трасі по мірі її готовності. В будь- якому випадку ще з вечора організатори будуть на поляні готувати дистанцію. 

"Благодійний внесок на друк карт та амортизацію спорядження складе 20 грн. Компаси для бажаючих будуть. Системи і спорядження для тих в кого немає будуть. Запрошуємо всіх бажаючих.  Для створення цікавої конкуренції зробимо невеличке змагання серед учасників орієнтування. З смачними призами", - кажуть організатори.