Франківців кличуть на вечір еротичної поезії


Відомий епатажний поет Роман Бойчук, автор збірки еротичних поезій "Шал у стані ейфорії" та пісенника "Спини цю мить..." зійдеться у тандемі із талановитою поетесою Іванною Юрків, авторкою нещодавно презентованої у обласній філармонії збірки поезій "Тіні дотиків".

Самі автори розповідають, що знайомі особисто не так давно, однак спільний жанр, у якому вони найчастіше творять (еротична поезія) надихнув на організацію спільного вечора еротичної поезії під символічною назвою "МЕЖА".

Як зазначила співавторка даного мистецького заходу, ідея проведення такого вечора належить поету і колезі по перу Роману Бойчуку. 

На наше запитання, що слід очікувати від поетичного тандему на вечорі еротичної поезії "МЕЖА", і чому саме така назва, Роман Бойчук відповів, що вечір обіцяє бути насичений еротичними поезіями під фонове звучання саксофона.

Іванна Юрків доповнила, що назва вечора є символічною і дата його проведення обрана ними також не випадково, адже це останній день осені: рубіж із зимою. Заклад обраний для проведення даного вечора теж навмисне - це ресторан "Біле і чорне".

Щоправда для усіх присутніх діятиме правило однієї кави\чаю. Однак це не лише до поетичних частувань, але й до домашньої випічки, яку винуватці вечора приготують для своїх гостей.

Отже, 30 листопада о 17:00 годині у ресторані "Біле і чорне" відбудеться вечір еротичної поезії Романа Бойчука та Іванни Юрків "МЕЖА". Не пропустіть!