Франківців налякав запах газу в різних районах міста. Газовики витоку не виявили


У вівторок, 14 серпня одразу в кількох мікрорайонах Івано-Франківська люди звернули увагу на запах газу в повітрі.

Сморід чули у центрі, районі вулиць Коновальця, Бандери, на Майзлях, в приміських селах Хриплин та Угринові. Про це франківці писали в мережі.

Надія Притуляк На даний час район Коновальця, Бандери, Бистриця біля мосту - сморід жахливий!!!"

Natalia Semchuk В Угринові теж був запах газу....думали,що щось в будинку пропускає.

Anna Dereniuk І на Майзлях теж сильний запах газу вчора викликали всі служби ніхто не приіхав може десь пропускає

Liliya Moroz в центрі смердить страшно!

Про скарги на запах газу пише й управління з питань цивільного захисту ОДА. Як зазначається,  14 серпня о 10.25 год. на ПЗЧ ЧСПТ У ДСНС в області надійшло повідомлення про поширення неприємного запаху у Хриплині  на Автоливмашівська, 5.

"На місце виклику виїжджали група РХБЗ АРЧ АРЗ СП, МОГ Івано-Франківського МВ У ДСНС в області, аварійна бригада УЕГГ. Працівники групи РХБЗ провели заміри концентрації в повітрі шкідливих речовин за допомогою аналізатора сигналізатора газів ДОЗОР-С-М-5. Також була проведена хімічна розвідка на територіях наступних підприємств: «Бусел-Прикарпаття» вул. Автоливмашівська, 5; ТОВ «Електролюкс Україна» вул. Юності, 23А; ТОВ «Інтелком» вул. Микитинецька, 7; ТОВ «Фторчермет» вул. Хриплинська, 29.  Концентрація в повітрі шкідливих речовин не перевищувала норми. Працівники аварійної бригади газової служби витоку природного газу не виявили", - зазначають управлінні з питань цивільного захисту.