Франківців просять допомогти 19-річному юнаку, що страждає на важку хворобу


Вже три роки Агамірзоєв Вадим з родиною самотужки ведуть боротьбу з його важкою недугою.

В квітні 2015 р. хлопцю поставили діагноз - Розсіяний склероз, церебро-спинальна форма, рецедивуючо-ремітуючий перебіг, атактичний синдром. Зараз в світі не винайдено ліків, щоб лікувати цю хворобу. Тільки підтримуючі, експериментальні, імуномодулюючі препарати.

Втім таке лікування дуже дороге. Тож бабуся хлопця прийшла на сесію міської ради просити депутатів про фінансову допомогу, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За словами бабусі ліки, які інколи виділяли для Вадима через державну програму, на жаль, не діяли. Стан юнака загострювався. Тож родина за допомогою небайдужих людей, спробувала нове лікування, яке обходиться на місяць в 24 тисячі гривень і воно дає позитивні результати. Наразі за допомогою благодійників сім'я змогла купити ліки на три місяці. Також вдалося домовитись з поставниками ліків і вони знизили ціну до 18 тисяч.

До того ж Вадиму в лікарні повідомили про експериментальне лікування, яке за показниками допомагає таким хворим зняти симптоми на майже 80%, але сума лікування на рік сягає 215 тисяч. 

Реквізити для допомоги:

Номер карти ПриватБанк  5168 7573 4457 4043
Агамірзоєва Ельміра Латифівна