Франківців закликають подавати пропозиції щодо перевірки якості продуктів


У продовження розпочатої ДП"Івано-Франківськстандартметрологія" діяльності за напрямком проведення незалежної споживчої експертизи підприємством до кінця 2015 року заплановано проведення дослідження обраної громадськістю категорії продукції.

Подати пропозиції щодо продукції, яку на Ваш погляд варто дослідити, можна наступним шляхом:

-у письмовому вигляді у довільній формі на електронну адресу dcsms@if.ukrtel.net;

 - розмістивши свою пропозицію на сайті ДП"Івано-Франківськстандартметрологія"    у розділі "Споживча експертиза/ Що необхідно дослідити  за допомогою споживчої експертизи ", або  за посиланням.

У своїх пропозиціях можна вказувати яка харчова продукція і яких саме Вас цікавить.

Пропозиції прийматимуться з 30.11.2015 по 10.12.2015 включно. ДП"Івано-Франківськстандартметрологія" узагальнить отримані пропозиції і  таким шляхом визначиться з продукцією якість якої найбільше хвилює громадськість. Також, запрошуємо представників громадськості, громадських організацій, засобів масової інформації до участі у контрольних закупках продукції для забезпечення прозорості  та підтвердження неупередженості ДП"Івано-Франківськстандартметрологія".

Інформація про результати узагальнення отриманих пропозицій і результати незалежної споживчої експертизи висвітлюватимуться у засобах масової інформації для інформування широкого кола громадськості.