Франківців запрошують на допрем'єрний показ фільму "Червоний"


Наступної суботи, 12 серпня в кінотеатрі "Космос" відбудеться допрем'єрний показ нового повнометражного художнього фільму "Червоний"

Це українська стрічка про продовження боротьби бандерівців вже у концтаборах, інформує Бліц-Інфо

"1947рік. У страшну м'ясорубку сталінських таборів потрапляє воїн УПА Данило Червоний, де мусить пройти крізь пекло і нелюдські умови каторги, переслідування  кримінальних ватажків, підлість, зраду і відчай. Данило знаходить в собі сили протистояти репресіям начальника табору і робить відчайдушну спробу вирватися на волю, піднявши перше повстання у таборі", - йдеться в описі до стрічки.

Кінопроект фінансово підтримується Держкіно. Зйомки головної локації – концентраційний табір – відбувалися у Кривому розі. У стрічці задіяно понад 40 акторів. Цікаво, що для постановки бойових баталій було запрошено закордонних спеціалістів. Тому є надія побачити красиву картинку на великому екрані. 

Прем’єра вітчизняного бойовика відбудеться на День незалежності – 24 серпня. Проте 12 серпня в Івано-Франківську відбудеться допрем'єрний показ стрічки на який завітають режисер Заза Буадзе, оператор-постановник Олександр Земляний, виконавець головної ролі Микола Береза та актор Ігор Колтовський.

Поспішайте до каси кінотарту "Космос" квитки вже у продажу.

Світлина від Кінотеатр