Франківців запрошують на перший домашній матч ФК "Прикарпаття"


Напередодні старту команди в Чемпіонаті України серед команд 2 Ліги сезону 2017/18, в Івано-Франківську відбулася прес-конференція керівництва міського футбольного клубу "Прикарпаття".

Міський голова Руслан Марцінків зауважив, що завтра відбудеться жеребкування.

"У попередньому сезоні ми показали, що у нас є команда. На другий сезон у нас також є плани. Ми ставимо перед собою максимальні завдання незважчи на малу підтримку", - зазначив Марцінків. 

Президент клубу Василь Ольшанецький зкаже, що команду залишили три гравці. Натомість на їхнє місце прийшли п'ять новачків.

"Минулого року ми побачили, що є карточки, травми також інколи бували, і ми не могли назбирати "живих" гравців. Саме тому ми вирішили збільшити кількість гравців до 25. Зараз команда поповнилася воротарем, захисниками, півзахисником та гравцем. Ще два місця залишаються ваканними", - додав Ольшанецький.

З завтрашнього дня почнуть продавати квитки на першу домашню гру, яка відбудеться вже цієї п'ятниці, 14 липня о 18 годині. Їхня вартість, як і минулого року, всього 20 гривень.

Наостанок головний тренер Володимир Ковалюк подякував всім вболівальникам, які приходили минулого року та палко підтримували команду, незважаючи на поразки.