Франківців запрошують зробити корисні проекти для міста за 72 години


Програма неформальної освіти для молоді “Франківська Майстерня” оголошує набір на експрес-майстерню: Змайструй позитивні зміни в місті за 72 години!

20-22 квітня в Івано-Франківську пройде експрес-майстерня для отримання навичок позитивних змін в місті. Майстерню організовує програма неформальної освіти для молоді “Франківська майстерня”, що реалізується ГО “Інша Освіта”.

“Вчитися вчитися. Вчитися діяти. Вчитися взаємодіяти” - це основні принципи неформальної освіти, над втіленням яких “Інша Освіта” працює вже майже 10 років. Адже швидкість навчання має встигати за швидкістю глобальних змін та потреб як світу так і Івано-Франківська. Експрес-майстерня – це про спільноту людей, які навчаються спільно. Це про ідеї, які реалізуються за підтримки та здорової критики один одного. Це можливість швидко навчитися / помилитися та взяти досвід, практично корисний для життя.

Трьохденна майстерня за супроводом тренерів “Іншої Освіти” включатиме 72 години для самонавчання та саморозвитку; 25 людей з Івано-Франківська, які вмотивовані вчитися, розвиватися та розвивати; та 10 громадських “експрес-проектів”/інтервенцій задля позитивних змін в соціальному, культурному та громадському житті Івано-Франківська.

В рамках експрес-майстерні можна буде реалізувати власні громадські “експрес-проекти” / інтервенції та отримати важливі компетенції та навички:

  • проектний менеджмент та планування процесів,
  • проактивна позиція та підприємницькій підхід в широкому розумінні (підприємницький підхід в вирішенні соціальних викликів),
  • робота в команді та навички співробітництва,
  • відповідальне лідерство,
  • критичне мислення та аналітичні навички планування.

Заявки приймаються до 12 квітня (включно) за посиланням. Результати будуть відомі до 15 квітня 2018.

"Ми приймаємо заявки від людей віком 18-30 років, які проживають в Івано-Франківську, готові 20-22 квітня брати участь у всіх заходах програми, вмотивовані навчатися, бути частиною проактивної спільноти, втілювати корисні ідеї для свого оточення. Досвід учасників у схожих заходах не є критерієм відбору. Нам цікаво знайомитись з новими особистостями та підтримувати саме нове покоління", - закликають організатори.