Франківця, який п'ять разів повідомляв про замінування можуть відправити до психлікарні


Слідчим відділом Івано-Франківського ВП ГУНП в Івано-Франківській області завершено досудове розслідування кримінальному провадженні за ч. 1 та ч. 2 ст. 259 КК України за п'ятьма фактами неправдивих повідомлень про замінування.

Так, у січні цього року житель Івано-Франківська, використовуючи електронну поштову скриньку, надсилав на поштові електронні адреси УСБУ та ГУНП в Івано-Франківській області повідомлення про замінування нічного клубу “Pasage Gartenberg”, торгово-розважального комплексу “Панорама PLAZA”, спортивного клубу “Атлет”, приміщення Івано-Франківської міської лікарні та Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, внаслідок чого було зірвано роботу вказаних закладів та установ. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

За результатами проведених слідчих (розшукових) дій особу зловмисника було встановлено, та слідчими затримано в порядку ст. 208 КПК України, судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

15 червня матеріали кримінального провадження направлено до Івано-Франківського міського суду для прийняти рішення про застосування щодо підозрюваного примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!