Франківцю з сильними опіками терміново необхідні донори крові


2 березня з Степаном Кукляком стався нещасний випадок. На роботі зайнялась горюча речовина, через що чоловік загорівся. Він отримав 45% опіків різних частин тіла II - III - IV ст.

Лікування буде дуже тривалим і надзвичайно дорогим. Тому син постраждалого Роман Кукляк просить всіх небайдужих допомогти врятувати батька.

"Потрібно здати на його ім'я кров. Кров можна здавати як в м.Івано-Франківськ так і по Івано-Франківській області на місцях. Група крові не має значення! Довідки про здачу крові ми зможемо обміняти на життєвоважливі рідини, такі як плазма та рідин альбуміну", - пише Роман Кукляк.

Бажаючим допомогти необхідно прийти в обласну станцію переливання крові (м. Ів.-Франківськ, вул.Бандери 23), сказати, що здаєте кров для Кукляка Степана Степановича, який лікується в обласній клінічній лікарні в опіковому відділенні та
отримати довідку, де буде вказано для кого здавалась кров і де хворий лікується. Цю довідку потрібно передати синові. Номер телефону: 095 328 44 87.

Станція переливання крові працює з понеділка по п'ятницю з 8:30 до 14:30 год. При собі обов'язково потрібно мати паспорт. 

Також хлопець просить про фінансову допомогу, адже лікування дуже дороге.

Реквізити для допомоги:

Номер карточки ПриватБанку (Кукляк Роман Степанович) - 5168 7420 1820 8235.