Франківець хотів безкоштовно "затаритись" в магазині на 1,5 тис. гривень


У Івано-Франківську чоловік намагався «затоваритись» за рахунок магазину. Однак його дії вчасно помітив охоронець магазину та викликав правоохоронців.

Сигнал про спрацювання «тривожної» кнопки надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Івано-Франківської області з одного із супермаркетів Івано-Франківська. Наряд групи реагування негайно виїхав на виклик.

На місці події з’ясувалось, що до магазину зайшов невідомий чоловік та попрямував між торговими лавками. Згодом, «затоварившись» продуктами харчування поспішив до кас, але розрахуватись чоловік не мав наміру на то місць, швиденько намагався покинути приміщення торгівельної зали. Свідком ситуації став охоронець магазину, який і натиснув «тривожну» кнопку поліції охорони.

Поліцейські охорони затримали зловмисника уже на виході із магазину. Виявилось, що 29-річний місцевий житель не мав коштів, щоб законно придбати товари, які мав намір придбати.

Зловмисника затримали та доставили до Івано-Франківського міського відділу поліції. Сума викраденого товару становить 1,5 тис. гривень. Тепер чоловікові доведеться відповісти за свої протиправні дії перед законом. Інформує управління поліції охорони в Івано-Франківській області.