Франківець крав з фермерського поля кукурудзу


Ним, як виявилося, був мешканець Івано-Франківська. Чоловіка застали, коли він спакував мішки з кукурудзою та повантажив на віз.

До чергової частини Галицького відділення поліції надійшло повідомлення від директора приватного сільськогосподарського підприємства про те, що з поля, яке винаймає його фірма, під час обходу території він виявив невідому особу, яка намагалася викрасти кукурудзу.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила особу зловмисника. Ним виявився 34-річний житель Івано-Франківська, інформує прес-служба нацполіції в області.

Як з’ясувалось, містянин викрав кукурудзу, яку в подальшому мав намір відвезти до родичів, проте його діям завадив власник фермерського господарства, який затримав його на місці вчинення злочину.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Мінімальне покарання, згідно санкції статті, передбачає штраф від 50-ти до 100 неоподаковуваних мінімумів доходів громадян, а максимальне – позбавлення волі до трьох років.