Франківець шукає очевидців, які підтвердять, що дідуся збив інкасатор


Франківець, Нестор Кукурудз, сьогодні опублікував допис на своїй сторінці у Facebook.

В цьому дописі чоловік розповів про те, як вдень, близько 11:30, 29 червня на вул. С.Гординського трапився нещасний випадок, пише Репортер

«На пішохідному переході мого дідуся збив інкасаторський бус VW «ПриватБанку», – пише він. – Виявляється, зі слів водія, він просто не зміг зупинити своє броньоване авто».

Також п.Нестор закликає всіх до обережності на дорогах, адже навіть на пішому переході немає абсолютної впевненості у своїй безпеці та безпеці своїх рідних.

Ще чоловік звернувся із закликом до свідків події:

«Маю прохання до свідків цієї трагедії-відгукніться будь ласка! Це ж людна вулиця, навколо було багато людей, які й впізнали тата…»

Крім того, п.Нестор не зміг стримати емоцій, адже стан дідуся дуже важкий. Саме тому чоловік написав про ставлення до людей, які борються за здоров’я його дідуся.

«Ще хочу декілька слів сказати про медиків, на яких останнім часом дуже багато нарікань. Скажіть будь ласка, ви часто приймаєте рішення про чиєсь життя?, – пише він. – А лікарі роблять це щохвилини – не тільки приймають рішення, а ще й беруть на себе відповідальність за це життя!»