Франківець у ресторані намагався повечеряти задарма


Замовляючи дорогу вечерю в ресторані, чоловік не розрахував можливостей свого гаманця, тому намагався повечеряти за рахунок закладу, проте його намірам завадили працівники поліції охорони.

Сигнал про спрацювання «тривожної» кнопки надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Івано-Франківської області близько другої  години ночі. Наряд групи швидкого реагування негайно виїхав на виклик.

На місці події з’ясувалось, що чоловік досить довго відпочивав у закладі, замовив вечерю. Згодом офіціант приніс рахунок, але чоловік явно тягнув час, намагаючись «вислизнути» із приміщення. Адміністратор натиснув «тривожну» кнопку поліції охорони, поліцейські затримали його на виході із закладу. Виявилось, що місцевий житель не мав при собі коштів для сплати рахунку, тому вирішив покинути приміщення ресторану, не розраховуючись за замовлення.

Зловмисника затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міського відділу поліції. Тепер чоловікові доведеться не тільки оплатити вечерю, а й відповісти за протиправні дії.