Франківець Владик Дубина намагається ставати на ноги – хлопцеві потрібна допомога


Владик за допомогою фахівців намагається ставати на обидві ніжки, нехай і в ходунцях, та все ж таки старається, пише дядько хлопчика Микола Балінський.

Про це він повідомив у спільноті Термінова допомога для Владика Дубини, пише Репортер.

“Увесь цей період і до сьогодні – щоденні навантаження. Та щоб досягнути потрібного результату потрібні чималі зусилля. Медики та рідні, які допомагають одужанню Владика, зі своїми обов’зками справляються. Та все ж таки багато залежить від самого Владика, його психологічного стану і сильного бажання найшвидше одужати.

Дня ми професор клініки Bambino Gesu з Риму сказав: “Результат бачу, та все ж б хотілося кращого, роботи ще багато, до повного одужання потрібно чи мало часу”.

Нам всім треба набратися сил і терпіння. Пройдено багато нелегких випробовувань, зупинитись- значить змарнувати нашу працю. Владику потрібна наша допомога, нам потрібна Божа підтримка і опора. В єдності спільними зусиллями, я вірю, що разом ми зможемо подолати цю недугу і Владик повернеться до дому до своєї школи, друзів за якими так заскучив”.

Хвороба дитину скувала ще в 2014 році, важкий курс хіміотерапій і виснажливих процедур в Івано- Франківську не допоміг. З вересня 2015-го Владик був на лікуванні в Охматдиті. де переніс трансплантацію кісткового мозку, але хвороба не відпускала та дала ускладнення. Довгий час хлопець перебував у реанімації, у вкрай важкому стані. Кістковий мозок в дитини так і Владику зробили пересадку кіскового мозку від нерідного донора в Італії. Нині він проходить лікування у Санта Марінелла.

Поки триває лікування Владику потрібна допомога. Номер для зв’язку з рідними Владика: 0964097977 Переказати гроші Владику Дубині можна:

  • На картку Приватбанку 4149 4978 4660 6103 – Балінська Тетяна Миколаївна( бабуся Владика).
  • На картку Аваль банку 4149 5070 2011 7527-Дубина Лілія Миколаївна(мама Владика).
  • Paypal для Владика- vladykhealth@gmail.com
  • Gofundme- https://www.gofundme.com/2pwbxhtg