Франківка перемогла в XI міжнародному фіналі міжнародних молодіжних дебатів


Чотири найкращі учасники дебатів з Центральної та Східної Європи боролися сьогодні на німецькій мові за загальну перемогу цього року на XI

Міжнародному фіналі міжнародних молодіжних дебатів. За 24 хвилини фінальних дебатів Яна Біць з Івано-Франківської школи №5 змогла переконати прекрасним виступом в своїй позиції. Друга учасниця XI. Фінального тижня з України Діана Паневська з Гімназії № 1 також брала участь в тренінгах та дебатах разом з іншими 19 учасниками. 

Протягом 24 хвилин учасники обмінювалися аргументами За та Проти регулювання інтернету, заключним словом журі було: Яна везе в Україну цьогорічну спільну міжнародну перемогу.

Міжнародний фінал є урочистою кульмінацією всього проектного року. Загалом 20 переможців національних змагань з Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Росії, Словенії, Словаччини, Чехії, України та Угорщини відвідали столицю Естонії Таллінн для того, щоб займатися під час дебатів політичними та соціальними питаннями та мати спільні зустрічі на дебатах й у повсякденні.